Ο Γολγοθάς του πάρκινγκ


57

Το πρωινό ξύπνημα και ο συγκοινωνιακός μαραθώνιος για να φτάσει κανείς στη δουλειά, κρύβουν από ότι φαίνεται πολλούς κινδύνους. Πολλοί δεν έχουν καταφέρει να ανοίξουν καλά καλά τα μάτια τους και μετά από την διέλευσή τους από την «εμπόλεμη ζώνη» των αστικών δρόμων, ξεκινούν απεγνωσμένα την αναζήτηση μίας θέσης πάρκινγκ.

Το αποτέλεσμα αυτής της αναζήτησης προκαλεί πολλές φορές απορία, θαυμασμό και σίγουρα αποτελεί αστείρευτη πηγή γέλιου.

Μερικοί από τους οδηγούς είναι τόσο εκνευρισμένοι και ανυπόμονοι, που από ότι φαίνεται δεν αντέχουν το μαρτύριο του παρκαρίσματος και αποφασίζουν να παρκάρουν στα πιο απίθανα σημεία. Το πρόβλημα είναι ότι οι τροχονόμοι δε συμμερίζονται την εφευρετικότητά τους.

Άλλοι, όπως φαίνεται, μάλλον δεν είχαν καταφέρει να ξυπνήσουν τόσο καλά…
Ο Μορφέας, που δεν κάνει διακρίσεις, αποφάσισε να τους επισκεφτεί στο τιμόνι με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό τους να βρίσκεται σε κότερα, σκεπές και όπου αλλού μπορεί να φανταστεί κανείς.

Τέλος, υπάρχουν και αυτοί οι οδηγοί που ξεκίνησαν το πρωί από το σπίτι τους, πέρασαν τον Γολγοθά της συγκοινωνιακής συμφόρησης και φτάνοντας στη δουλειά τους πάρκαραν… συμβατικά, με την τύχη τους όμως να έχει λίγο διαφορετική άποψηκαι να τους επιφυλάσσει αναπάντεχες εκπλήξεις. Πρόκειται για τους πραγματικά άτυχους…


Like it? Share with your friends!

57