Ο τρόμος του φοροφυγάδα!


58

Αυτό που σκέφτηκε η Πολιτεία της Πενσιλβανία, για να συλλέξει φόρους, από όσους αποφεύγουν να εξοφλήσουν τα χρέη του από τις εφορίες, κατασκεύασε τηλεοπτικό σποτ που προκαλεί τρόμο!

Μια γυναικεία φωνή ενός  ρομπότ απειλεί τους κατοίκους της πολιτείας της Πενσυλβανία στις ΗΠΑ ώστε να συλλέξει όσους περισσότερους κρατικούς φόρους γίνεται.

Το όνομά σου είναι Τόμ…  Ζεις  ακριβώς έξω από την Fifth Street. Έχεις ένα  ωραίο αυτοκίνητο, Τομ.

Ένας δορυφόρος κάνει ζουμ και  εντοπίζει τελικά το σπίτι του, κοντά Χαρισμπάντ και καθώς και η διαφήμιση τελειώνει υπάρχει  μια σαφής απειλή

Βρείτε μας πριν σας βρούμε…

Το πρόγραμμα αμνηστίας,  ξεκίνησε τον περασμένο μήνα και θα λειτουργεί έως τις  18 Ιουνίου ελπίζοντας  να συγκεντρώσει 190 εκατομμύρια δολάρια από φόρους

Πολλοί είναι οι επικριτές της διαφημιστικής καμπανιάς  “Νομίζω ότι είναι εξωφρενικό“, δήλωσε ο Τζόε Κριστάν  φοροτεχνικός της  Roth & Co στην Αϊόβα.

Είχαμε ένα πρόγραμμα φορολογικής  αμνηστίας, πριν από λίγα χρόνια στην Αϊόβα. Αυτό που γίνεται στην  Πενσυλβάνια είναι πολύ πιο σκοτεινό από οτιδήποτε έχω δει. Είναι μια  καμπάνια που σκοπό έχει να εκφοβίσει τους φορολογουμένους ” τονίζει ο Τζόε.

Στις αρχές του Ιουνίου, ένα δεύτερο τηλεοπτικό σποτ θα αρχίσει  να προβάλλεται και θα είναι  παρόμοιο με το πρώτο.


Like it? Share with your friends!

58